Poems bodywear

Wij zijn Poems Bodywear. De speciaalzaak in lingerie, nachtmode, badmode en homewear. Bij ons zijn zowel dames, heren en kinderen welkom aan de Van Harenstraat 70 in Wolvega. In onze knusse winkel kun je in alle rust de nieuwste ondermode bewonderen. Van de kleinste maten voor de allerjongsten tot de dames en heren op leeftijd.

Ondermode, badmode, nachtmode en homewear zijn bij ons meer dan alleen stof. Onze mooie lijnen zorgen voor een glimlach op jouw gezicht en voor een goed gevoel. Elk seizoen doen wij ons best om de mooiste mode in de winkel te hangen. Kom langs en laat ons jou verrassen met ons assortiment.

Sinds oktober 2004 brengen wij persoonlijke aandacht en sfeer met Poems Bodywear. Wij denken in oplossingen en stellen jou als klant centraal. In ons assortiment bieden wij voor ieder wat wils en iets dat goed past. In onze ruime paskamers kun jij je in alle rust laten adviseren en ontdekken wat voor jou geschikt is. Daarnaast hebben wij voor jou en jouw gezelschap een fijne tafel met tijdschriften en een kop koffie klaar staan. En uiteindelijk loop jij de deur uit met een glimlach omdat wij jou helpen door goed te kijken wat bij jou past. Met een ruim aanbod in verschillende merken is er bij ons voor ieder wat te vinden. Onze merken blijven mooi, zitten heerlijk en bieden kwaliteit.

Personal shopping

Een avondje de winkel alleen voor jou en jouw vriendinnen met ons advies en deskundigheid? Dan is een avondje personal shopping iets voor jullie. Deze avond staat helemaal in het teken van jou en jouw vriendinnen en is voor andere klanten gesloten. Wij luisteren naar jullie verhaal en weten zo precies wat bij jullie past. Wij zorgen voor een drankje en een fijne, huiselijke sfeer. Reserveer jouw avond met jouw vriendinnen in de winkel of telefonisch via 0561-615490. Een avondje personal shopping is te boeken tot groepen van maximaal zes personen.

Een cadeautje bij Poems

Wij hebben verschillende cadeaubonnen in ons assortiment. Onze cadeaubonnen kunnen naar elke waarde worden gemaakt en op elk moment worden ingeleverd. Zo weet je zeker dat je een perfect cadeautje weggeeft. Onze cadeaubonnen worden mooi verpakt zodat jij het direct kan overhandigen.
Als klant ontvang jij zelf ook een cadeautje bij ons in de winkel. Bij elke aanschaf werken wij namelijk met ons spaarsysteem. Vraag in de winkel naar onze voorwaarden.