Lingerie

Lingerie voor haar

Lingerie is meer dan alleen stof. Het zorgt voor comfort, een gevoel van zekerheid en voor zelfvertrouwen. Bij ons vind je de mooiste exclusieve lingerie en slaag je gegarandeerd. Onze sensuele lingerielijnen omvatten de kleinste tot grotere maten. Wij voeren namelijk beha’s in de cupmaten A tot en met H en omvang 70 tot en met 120.

LingerieStyling tot in de puntjes

Lingerie moet meer dan alleen mooi zijn, het moet vooral perfect zitten. Na een werkdag wil je niet direct een beha uit moeten doen omdat het niet meer fijn zit. Wij zijn in het bezit van het label LingerieStyling, dit kwaliteitslabel wordt uitgegeven aan geselecteerde speciaalzaken. Dit houdt in dat wij persoonlijke service en professioneel advies bieden bij het aankopen van lingerie. Tijdens een stylingsessie kijken we verder dan alleen de beste maat en modellen die voor jou mogelijk zijn. We gaan namelijk verder. We kijken naar jouw lichaamsbouw, jouw bewegingspatroon en of de kleuren bij jouw garderobe passen. Uiteraard wordt dit gecombineerd met de mooiste lingeriemode. Onze merken zijn verleidelijk, stijlvol en geven het gevoel op en top vrouw te zijn. Laat jezelf verrassen met merken als Prima Donna, Twist, Marie Jo, Láventure, Felina, Anita, Rosa Faia, Mey, Calvin Klein en Ten Cate.

Functionele ondermode

Zoek je ondermode die vooral functioneel is? Een goede sportbeha biedt steun zonder pijnlijke plekken te veroorzaken. Met onze pantylets geef je het lijf een prachtig silhouet. Het benadrukt de taille en biedt net als een gewone beha steun aan de borsten én biedt een heupkorset. Deze comfortbeha’s hebben zachte schouderbanden en zorgen voor een mooi gevormde buik. Mag het ook allemaal net iets spannender? Ons assortiment biedt ook verschillende stijlvolle pantylets aan. Geen volledige pantylets maar wel ondersteuning op andere plaatsen? Voor ondersteuning bij de heupen hebben wij verschillende step-ins. Draagcomfort en gemak voor onder bijvoorbeeld dat ene mooie jurkje.

Figuurverbeterende lingerie

Wij vrouwen zijn vaak onzeker over bepaalde punten van het lijf. Dat is helemaal nergens voor nodig. Toch behoefte aan figuurverbeterende lingerie? Bij ons vind je een breed assortiment aan corrigerende ondermode zoals jurkjes, shirts en body’s. Geen onzekerheden en met het volle vertrouwen dat ene kledingstuk aan. Bekijk onze merken zoals Ten Cate secrets shape en Prima Donna.

Bruidslingerie voor die ene dag

Bij een bruiloft hoort de mooiste bruidslingerie. Voor de dames die in het huwelijksbootje stappen hebben wij een verrassend aanbod aan lingerie, torseletten, strapless beha’s en nog veel meer. Wij hebben de finishing touch voor onder jouw jurk.

Zwangerschapslingerie

Zoek je lingerie voor tijdens de zwangerschap? Bij ons vind je alles vanaf de eerste weken tot en met na de geboorte. Van meegroeibeha’s tot voedingspyama’s van Anita Maternity, onze lingerie helpt jou de zwangerschap door.

Lekker slapen

Heerlijk slapen doe je in de fijnste pyjama’s en nachtmode van bijvoorbeeld Pastunette, Rebelle, Pip, Essenza, Mey Nights en Cyell. In de fijne zachte stoffen droom je heerlijk weg.