Ondermode voor mannen

Voor heren hebben wij ondermode van Mey, Muchahomalo, Hom, Ten Cate en Calvin Klein.  Merken die stuk voor stuk een fijne pasvorm hebben en staan voor kwaliteit en fashion. Onze exclusieve merken spelen in op de trends en bieden comfort. Ga je voor een wijde boxershort, een slip of een boxershort met pijpjes? In ons assortiment vind je vrijwel alle mogelijke opties voor mannenondergoed. Ons assortiment loopt vanaf de smalste tot grootste maten. Laat jezelf door ons adviseren over wat er voor jou geschikt is.

Homewear en pyjama’s om in te ontspannen

Een avondje heerlijk op de bank in een huispak of pyjama is ook voor mannen een genietmomentje. Lekker ontspannen in fijne stoffen en kleding die soepel meebewegen. Naast comfortabel kun je al langere tijd ook trendy op de bank zitten in de mooiste huispakken van Mey, Calvin Klein en Ten Cate. Bij ons vind je de nieuwste trends in ontspanning voor hem. Kies voor de chique huispakken van Hom of ga voor een sportievere uitstraling. Behoefte aan een fijne pyjama om in te slapen? Stap dan bij ons binnen en maak een keuze uit onze fijne pyjama’s. Een pyjama met jas of als shirt, een fijne broek en het is heerlijk wegdromen.

Fashionable ondermode voor kinderen

Wij hebben altijd de laatste collecties in huis voor kinderen. Zowel meisjes als jongens kunnen bij ons in de winkel perfect slagen met merken zoals Ten Cate, Muchachomalo, Calvin Klein. Merken die garant staan voor kwaliteit en een goede pasvorm. Zo weet je zeker dat het goed blijft zitten en kinderen prima kunnen blijven spelen zonder hinder te vinden van het ondergoed. Van slips tot hemden en de leukste boxers, de leukste ondermode voor kinderen vind je bij ons. Vanaf de jongste kinderen tot de grote tieners, bij ons slaag je sowieso.

Onze merken